Așadar, ce este atât de miraculos la această boabe minune pe care o întrebi?

Deși mulți consideră de la sine înțeles că lumea nu trebuie să-și mai facă griji pentru anumite boli, acest lucru nu se poate spune despre toate părțile lumii noastre. Bolile tropicale neglijate, un grup format din 13 boli care afectează zonele foarte sărace, necesită încă o atenție semnificativă.

Treisprezece mari companii de medicamente au făcut un anunț, luni, că guvernele Statelor Unite, Marii Britanii și Emiratele Arabe Unite plănuiesc să controleze sau să elimine zece dintre aceste boli majore. Anunțul, făcut împreună cu Fundația Bill și Melinda Gates, propunea abordarea acestui lucru până la sfârșitul acestui deceniu.

Trahomul

Bolile care vor fi vizate includ trahomul orbitor, o infecție bacteriană a ochiului care provoacă cicatrici la nivelul pleoapelor și face ca pleoapa să se întoarcă spre interior. Aceasta este o cauză principală a orbirii și afectează peste 40 de milioane de persoane; Africa este cel mai afectat continent.

Lepră

Se va analiza și lepra; această infecție provoacă desfigurare severă a pielii, nervilor, mucoasa căilor respiratorii superioare, ochilor și altor organe. Aproximativ 200.000 de cazuri de lepră sunt raportate în fiecare an, Asia de Sud-Est citând majoritatea cazurilor.

Boala somnului

O altă boală care trebuie abordată este cunoscută colocvial sub numele de boala somnului, o boală despre care se crede că se contractă prin mușcătura unei muște tse-tse. Această boală amenință milioane de persoane din Africa sub-sahariană. În organism, parazitul se înmulțește și în cele din urmă provoacă dureri de cap, febră, slăbiciune și dureri extreme. În cele din urmă, parazitul mișcă zecimea Sistemul Nervos Central și este cauza unor tulburări neurologice/psihice care pot provoca moartea.

Vierme de Guineea

Viermele de Guineea va fi, de asemenea, vizat; această infecție face ca viermele să crească până la trei picioare în lungime. Transmiși prin apă contaminată, viermii cresc în țesuturile umane și în cele din urmă ies – dureros – prin piele. Cele mai multe cazuri sunt raportate în Sudanul de Sud, Mali, Etiopia și Ghana.

Elefantiazis

Se va observa și filariaza limfatică, cunoscută în mod colocvial sub numele de elefantiază. Această boală transmisă de țânțari, de obicei contractată în copilărie, se manifestă ca viermi care cresc suficient de mari pentru a bloca sistemul limfatic, ducând la o umflare desfigurantă a membrelor și a organelor genitale. Această boală, care afectează aproximativ 120 de milioane de oameni, este concentrată în Asia de Sud-Est, Africa și Brazilia.

Boala Chagas

Boala Chagas va fi, de asemenea, vizată; această boală este cauzată de un parazit (Trypanosoma cruzi) și poate fi contractată și prin transfuzie de sânge infectat. Boala poate duce la probleme cardiace fatale.

Leishmanioza viscerală

Se va observa și leishmanioza viscerală; această infecție atacă organele interne și, dacă nu este tratată, poate provoca moartea în doar doi ani. Chiar și atunci când este tratat, parazitul poate reveni și poate provoca leziuni desfigurante. Boala cunoscută în mod obișnuit sub numele de orbirea râului va fi de asemenea concentrată. Acest lucru provoacă leziuni ale pielii, mâncărime și probleme vizuale, inclusiv orbire permanentă.

Schistosomiaza

Schistosomiaza, o altă infecție parazitară transmisă prin apă, provoacă leziuni ale organelor majore. Prezente în cea mai mare parte în America, Africa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est și Pacificul de Vest, bolile se estimează că afectează 200 de milioane de vieți.

Anchilostoma

Anchilostomia va fi vizată; aceasta afectează peste un miliard de oameni și provoacă probleme cognitive și fizice. Ca și omologii săi, tinde să-i afecteze pe cei săraci.

Te-ai simțit vreodată cu gust? Este cel mai nou lucru care mătură națiunea și nu implică psihedelice ilegale. Acesta implică Fructul Miracol. Oamenii s-au adunat în case din toată țara, scotând tablete mici care modifică felul în care gustăm mâncarea. Așadar, ce este atât de miraculos la această boabe minune pe care o întrebi? Ei bine, acest fruct minune, cunoscut de horticultori sub numele de Synsepalum Dulcificum, este o mică bijuterie purpurie care nu numai că schimbă gustul alimentelor; dar ar putea schimba pentru totdeauna fața dietei.

Ce este The Miracle Berry – Synsepalum Dulcificum?

Acest fruct, originar din Africa de Vest, este fără aromă de la sine; dar posedă puterea de a modifica aroma altor alimente transformând fructele tradiționale amare sau acrișoare atrăgătoare dulci. Acest fruct este extrem de perisabil, motiv pentru care până de curând a fost micul secret al Africii; dar companiile au început să liofilizeze fructele și să le transporte în America de Nord, unde se transformă în tablete convenabile și neperisabile. Ideea este că plasați tableta sub limbă și, odată ce începe să se dizolve, o mutați în jurul gurii pentru a acoperi întreaga suprafață a gurii. Efectele acestei boabe durează aproximativ o oră; și poate face un gust de lămâie ca de bomboane și gust de Guinness ca de lapte de ciocolată.

Ingredientul activ din Miracle Berry este miraculina, care se leagă de receptorii puternic dulci atunci când este introdusă într-un mediu foarte acid; ceea ce înseamnă că va face gustul tău de legume cel mai puțin preferat ca o creație Wolfgang Puck.

The Miracle Berry – O revoluție în pierderea în greutate?

Acest fruct minune este perfect pentru pierderea în greutate, deoarece introduce o modalitate mai scăzută de calorii de a satisface pofta de dulce. Ca să nu mai vorbim că este o modalitate fantastică de a reduce aportul de zahăr fără a fi nevoie să apelezi la îndulcitori cu conținut scăzut de calorii care lasă o aromă metalică. Vorbind de îndulcitori cu conținut scăzut de calorii, boabele miracol pot face chiar și cele mai dietetice ?? gustând mâncare, gust mult mai atrăgător.

Dar aveți grijă atunci când consumați alimente dietetice, deoarece acestea încurcă cu senzația de sațietate a corpului; Problema este că avem nevoie de puțină grăsime pentru a semnala corpului nostru că suntem plini – dar aceasta este o problemă pentru altă dată. Deoarece boabele miraculoase sunt 100% fără grăsimi și calorii, este un instrument fără vină în orice arsenal de dietă; și ajută la asigurarea unui stil de viață de schimbare, inclusiv mai multe fructe și legume, fără a fi nevoie să sacrifice aroma.

Porniți-vă excursia gustativă

Fructul minune vine sub formă de boabe sau sub formă de pastile; dar pentru cei dintre noi din emisfera nordică, forma de pastile este singurul mod în care probabil o vom vedea. Deși unii ar crede că fructele de pădure ar oferi rezultate mai puternice, rezultatele sunt identice. Fructul minune costă 5 USD per boabe.

Da, ai citit bine, cinci dolari americani pentru o singură boabă; s-ar putea să înclinați să renunțați la preț, dar gândiți-vă de câte ori ați plătit 5 USD pentru o oră de divertisment. Boabele miraculoase sunt disponibile pe scară largă online; tastând boabe minune ?? sau miraculin?? în Google vă va aduce cu un pas aproape de propria aventură de călătorie cu gust.

Biografia autorului

Bianca Osbourne farmacia catena adamour este scriitoare independentă și bucătar de alimente naturale, care se concentrează pe rețete super-alimente pentru sănătate; despre care ea crede că este cel mai bun tratament anti-îmbătrânire de îngrijire a pielii. Alături de pasiunea pentru mâncare, este pasionată de o abordare holistică a wellness; ea educă femeile despre controlul natural al nașterii și despre cum să-și ia sănătatea în propriile mâini.

Urăsc să mă antrenez. Gândul la asta mă face să încep să transpir. Când eram mai tânăr, spuneam mereu lucruri de genul, dacă devin vreodată supraponderal sau obez, mă voi antrena atunci, dar acum sunt bine. ?? Cred că duc un stil de viață destul de activ. Urc în mod regulat scări, nu îmi conduc mașina pe alee pentru a ridica corespondența și probabil că pot alerga o milă fără să mă opresc dacă aș încerca foarte mult.

Bine, deci nu duc un stil de viață activ. Dar nu a trebuit să-mi fac griji pentru greutatea mea până în ultimii ani.

Problema cu gândirea odată ce devin supraponderal, voi începe să mă antrenez ?? este „odată ce ești supraponderal este:

a) mult mai greu să te motivezi la exerciții fizice

b) mult mai susceptibil la durere și răni decât erai înainte

Obezitatea contribuie periculos la afecțiunile ortopedice, cum ar fi leziunile la genunchi și durerile precum artrita. Obezitatea este de fapt cea mai frecventă cauză a artritei la genunchi.

Genunchii noștri sunt cele mai mari articulații din corpul nostru. Când sunt sănătoase, sunt construite pentru a susține până la 3-5 ori greutatea corporală atunci când mergem pur și simplu. Dacă alergăm, acest număr crește la 7-8 ori greutatea noastră corporală.

În mod ironic, antrenamentul și exercițiile în timp ce sunt obezi pot fi extrem de periculoase pentru sănătatea noastră. Apoi devine un cerc vicios descendent. Nu ne putem antrena pentru că doare, dar ne doare pentru că nu ne-am antrenat.

Stresul pe care îl suferă țesuturile noastre moi atunci când purtăm excesul de greutate poate cauza o serie de probleme. Unele probleme și afecțiuni pot fi tratate pe cont propriu fără a consulta un profesionist, dar alte probleme de sănătate ortopedice nu ar trebui să rămână netratate de un profesionist. Am găsit o echipă grozavă de chirurgi ortopedici din Indianapolis care au putut să mă ajute.

Atunci când greutatea suplimentară ne cade pe genunchi, aceasta poate duce la:

Leziuni ligamentare Contact os-pe-os Deteriorarea cartilajului

Așadar, atunci când te antrenezi pentru a trăi un stil de viață mai sănătos, fii conștient de faptul că, dacă ești supraponderal, există măsuri de precauție suplimentare de luat pentru a-ți proteja genunchii și alte părți ale corpului de răni și dureri.

Purtați o orteză pentru a stabiliza genunchiul și a îmbunătăți funcția [AAOS] Purtați pantofi care vă vor proteja arcurile piciorului

Morala poveștii este că toți ar trebui să alegem un stil de viață sănătos acum. Dacă așteptăm să facem exerciții fizice până când nu suntem mulțumiți de felul în care arată corpul nostru, probabil că ne expunem la o nouă listă de probleme potențiale legate de durere și răni. Un studiu a constatat că pierderea a doar 11 kilograme a redus durerea de osteoartrita cu până la 50%! Deci, ce ai de pierdut?

Încercăm să evităm alimentele care provoacă boli. Unii dintre noi refuză să mănânce carne. Unii dintre noi mănâncă organic.

Încercăm să evităm alimentele care provoacă boli. Unii dintre noi refuză să mănânce carne. Unii dintre noi mănâncă organic. Unii dintre noi sunt vegani. Dar te-ai întrebat vreodată de ce tocmai acei oameni „atât de îngrijorați de ceea ce mănâncă” tind să fie mai vulnerabili la boli grave precum cancerul?

Pentru a răspunde la întrebare, trebuie să facem inginerie inversă a modului în care sunt produse alimentele noastre și de unde provin? Să o evaluăm pe rând.

Carne de pasăre și vită

Potrivit cercetărilor, aproape 1/3 din animalele americane au rBGH (hormonul de creștere recombinant al bovinelor). Producția masivă aduce profit mai rapid cu costuri mai mici. Acest lucru este foarte benefic pentru majoritatea fermierilor. Dar este acest lucru bun pentru consumatorii orbi?

Ce este rBGH?

Hormonul recombinant de creștere bovină este compus din trei hormoni naturali și trei hormoni sintetici. Acest produs este folosit pentru a îngrășa vacile și puii în cel mai scurt timp posibil, pentru a obține profit instantaneu.

Studiile și cercetările au demonstrat că acești hormoni sintetici rămân ca reziduuri în carnea de pasăre, carne de vită și produse lactate chiar în farfuriile noastre. Dacă ești fan X-Men, nu vei crede că îți schimbi încet corpul într-un sistem modificat de hormoni.

Modificarea designului naturii își va culege întotdeauna consecințele

Crezi în designul naturii? Ați observat vreodată că orice modificat împotriva legii naturii va avea întotdeauna consecințe grave și rezultate nefaste? Acest lucru se întâmplă atunci când vacile care mănâncă iarbă trec la dieta cu porumb și hormoni. Ceea ce servim în farfurii ne-ar putea ucide.

Boli și afecțiuni pe care le primim în urma consumului de alimente hormonale active

Cercetarea și medicina modernă identifică următoarele ca urmare a consumului de alimente bogate în rBGH:

Cancer mamarCancer de prostatăImpotență și depresieBoala tiroidianăAstm și alergiiScăderea numărului de spermatozoizi la bebeluși (mamele care consumă foarte mult carne de vită bogată în steroizi)Șanse mai mici de a avea un copil băiatAnomalii la bebelusi

Devin vegan, aceasta este singura cale?

Unii oameni spun că a deveni vegan este modalitatea de a fi sănătoși și fără boli. Ar putea fi, în funcție de tipul de legume pe care le consumați. Organismele modificate genetic ar putea fi mai puțin sănătoase decât a vrut natura să fie. De aceea, chiar și vegetarienii ar putea dezvolta cancer dacă nu sunt atenți.

Chiar și farfuriile ucid

Ucigașul ar putea fi în masa ta. Farfuriile pentru cină, cutiile de formulă pentru sugari și biberoanele ar putea avea aditivi hormonali din plastic. Aveți grijă când cumpărați ustensile de bucătărie din plastic din magazine ieftine și trotuare.

Cum să evitați alimentele injectate cu hormoni și produsele hormonale active

Căutați întotdeauna sigiliul de aprobare organic USDA (cel puțin ne putem baza pe acesta)Dacă este posibil, optați pentru carne de vită și carne de pasăre de la ferme ecologice de încredere și țări care interzic utilizarea rBGH, cum ar fi Australia, Japonia, Europa și Canada Pentru a fi sigur, evitați să consumați carne de vită în grădini și cheltuiți pentru carnea de vită hrănită cu iarbă, chiar dacă acestea costă mai mult. La urma urmei, nu vei mânca carne de vită în fiecare zi.Curățați-vă fructele și spălați bine legumele înainte de a le consuma.Evitați să cumpărați recipiente de plastic sub standard, încărcate cu substanțe chimice care perturbă hormonii.

Popularitatea stand up paddle boarding-ului continuă să crească pe măsură ce oamenii descoperă acest nou mod de a se pune în formă și de a se bucura de aer liber. Considerat unul dintre sporturile cu cea mai rapidă creștere din lume, stand-up paddle boarding, a.k.a. SUP, este un tip de surfing în care riderul folosește o paletă pentru a se deplasa prin apă în timp ce stă pe o placă de surf.

Deși SUP-ul își are originea în insulele Hawaii, lucrul minunat la acest sport este că nu trebuie să fii aproape de ocean pentru a-l face. Stand up paddle boarding poate fi savurat pe corpuri de apă fără valuri, cum ar fi lacuri și iazuri și oferă totuși un antrenament grozav. Sportivii mai aventuroși își pot dezvolta abilitățile de a călări în coborârea rapidă a râurilor, de a înfrunta valurile oceanului și de a participa la curse din întreaga lume.

credit imagine: Mike Baird, Flickr

Beneficiile de fitness din stand up paddling sunt extraordinare. Excelent pentru întărirea cardio, SUP oferă un antrenament întreg, cu concentrare în brațe, picioare și spate. Simplul act de echilibrare pe placă într-un mediu în mișcare forțează corpul să stabilizeze miezul doar pentru a rămâne pe el. Datorită beneficiilor sale uimitoare, a devenit o activitate de cross-training preferată pentru schiori, snowboarderi și alți sportivi.

Un alt beneficiu al SUP este că este detoxifiant mental. A fi într-un mediu natural în aer liber deasupra apei și a face o formă de sport cu impact redus, fie singur, fie în grup, vă permite să vă lăsați toate grijile la mal.

O curbă mică de învățare, permite aproape oricui să se bucure de elementele de bază ale SUP-ului în câteva minute. O modalitate excelentă de a începe este să verificați în jur dacă cineva din zona dvs. oferă instrucție și închirieri SUP.

În mijlocul deșertului arid din sudul Nevada, Las Vegas găzduiește o ținută de SUP în creștere numită Paddle to the Core. Situat în stațiunea Loews Lake Las Vegas, la doar 30 de minute est de Las Vegas Strip, puteți lua o lecție și/sau închiria o placă și vâsle și porniți pe un lac strălucitor pentru un antrenament grozav. Kathy Holesapple, proprietara Paddle to the Core, este hotărâtă să atragă mai mulți oameni de acest sport. Magazinul ei de board oferă închiriere de scânduri/padel, depozitare de scânduri și lecții de bază de SUP. Întâlnirile de familie, sociale, de teambuilding pot fi aranjate prin magazinul ei. Ea oferă, de asemenea, săptămânal ieșiri tematice pentru cupluri, antrenori de CrossFit, chiar și iubitori de câini, în zilele desemnate cu vâsle pentru câini și cursuri de yoga.

Dacă te bucuri deja de beneficiile yoga, SUP adaugă un nou element fitness și echilibru.