Een anaal speelgoed komt van tevoren in – beter als u het zelf doet, niet vertrouwt dit verantwoordelijke aan uw geliefde, tenminste de eerste keer. Royaal voering speelgoed smeermiddel en voer het gladde schroevend bewegingen in.

"Bottleneck"

Wanneer u een anaal speelgoed gebruikt, knijpt u de vagina – en zijn de muren strak grenzend aan het seksuele lid van de partner. Als je seks hebt, aan je zijde of op je rug liggen met opgeheven benen en gekruist (elke andere houding is geschikt, waarin je benen zo kort mogelijk zijn), verdubbelt het effect ook. De man bereikt erg snel orgasme met zo nauw contact. Ook, omdat intensieve stimulatie niet alleen het punt g krijgt, maar ook punt K, dat op de achterkant van de vagina is.

"Warme golven"

Sex Shop vindt u anale kralen, kerstbomen, ballen en seksgadgets. Gebruik deze speelgoed voor anale penetratie tijdens vaginale seks met een partner – dit zal niet alleen het volume van de vagina verminderen, maar ook het oppervlak meer reliëf maken. En als speelgoed ook met trillingen zijn, zullen de sensaties betoverend zijn.

Voorkant en achterkant

Vóór de eerste „paar” -toepassing van de vibrator, kunt u worden ingevoegd dat de batterijen zijn ingevoegd, de batterij wordt opgeladen, functioneert de gadget goed en veroorzaakt geen onaangename gewaarwordingen.

"TWEE BIJ TWEE"

Je krijgt bijna twee mannen, en hij is ook bijna twee meisjes. Dildo op de zuignap stevig aansluiten op het spiegeloppervlak van de kast of de muur. Overheerlijk vaste speelgoed smeermiddel en, het maken van een partner pijpbeurt, voer de dildo in. Zwaai terug. Het is handig om het op handen en voeten te doen, maar je kunt en op rechte benen, naar voren leunend. Een man zal genieten van zowel orale seks en spectaculair spektakel vooraan en achter.

"Volledige omgeving"

Vraag een partner in Posse „69” om een ​​vibrator in je vagina te introduceren, en ik maak zelf een pijpbeurt. Het belangrijkste – van de overaanbod van sensaties om elkaar niet te bijten.

  1. Zorg ervoor dat je smeermiddel koopt. Het kan zowel gewone smeermiddelen en speciaal zijn – voor anale seks.
  2. Traditioneel heeft het anale seksspeeltjes een verlenging van de achterkant, waardoor ze niet diep in het rectum kunnen gaan. Voor penetratie kunt u kleine dunne vibrators gebruiken die zijn bedoeld voor vaginale en clitorale stimulatie. Het belangrijkste is dat het speelgoed een lach of een handvat is om te extraheren. Cosmetische buizen, ballpoints en wortelen in dit geval onder het verbod!
  3. Na seks moet het speelgoed worden gewassen en behandeld met chloorhexidine of miramistin. Hetzelfde – vóór de „premiere”.
  4. Het is ten strengste verboden om een ​​speeltje te gebruiken voor vaginale en clitorale stimulatie onmiddellijk na anaal gebruik. Dezelfde regel betreft de vingers van de handen en de penis die de achterpas bezocht. Condoom moet ook worden gewijzigd tussen sessies.
  5. Het testen van een ongemak bij het introduceren van anale speelgoed OK, ervaar pijn – nee. Als het pijn doet, stop dan, ontspan en probeer na een tijdje soepeler en rustig verder te gaan. Als problemen niet stoppen, is Speelgoed beter om uit te stellen.

Ja en nee

Je bent bang om te wennen aan intensere en levendige sensaties en stop met het genieten van seks met een partner.

In feite, aantrekking tot een man in je onderbewuste niveau, en het zal nergens heen gaan. Het wordt van nature gelegd en noodzakelijk om het soort voort te zetten. De man is niet alleen nodig voor seksuele tevredenheid. Niet viagra zonder recept minder belangrijk is het psychologische plezier van contact waarmee de gammasaties zijn aangesloten: hitte en geur van lichaam, stem, emoties. Immers, in hun fantasieën, je voorstel je een man, geen speelgoed, niet?

Je bent bang dat de partner de drietele seks houdt die hij niet langer gewone seks wil.

In feite is de visuele kant van het proces belangrijk voor mannen: je uiterlijk, pose, ondergoed. Het gebruik van extra gadgets geeft piquancy, maar zal niet verslavend zijn.

Je bent bang dat als je een seksspeeltje in het huis brengt, je zult missen.

In feite moet u dergelijke gadgets niet in een vroeg stadium van relaties aanbieden en groot fallisch speelgoed gebruiken, vooral als ze een concurrentievoordeel hebben. Als u allebei vertrouwd bent met de producten van sekswinkels, geven naturalistische fallosams de voorkeur aan een grappige vibrator in de vorm van een konijntje, verduidelijking, lippenstift, die geschikt is voor zowel de clitoris voor stimulatie en voor erotische massage. Zoiets van de presentator van de partner als iets aangenaams en nuttig voor hem: praat rond het lichaam, laat me in je handen vasthouden en inspecteren. Mannen zullen zeker net als het speelgoed met het bedieningspaneel – het zal hem in staat stellen de meester van de situatie te voelen.

Je bent bang dat de partner zal denken: hij bevredigt je niet.

In feite hebben veel mannen een fantasie van het bezitten van verschillende leden. Dat is de reden waarom vaak tijdens seks een partner probeert met je vinger in je mond of anaal gat. Speelgoed in dit geval kan door hem worden waargenomen als een voortzetting ervan. Gadgets kunnen veel fysiologische problemen oplossen, vooral als de partner minder tijd nodig heeft om orgasme te bereiken dan u, of sterke vermoeidheid draagt ​​niet bij aan lange preludes.

Tekst: oprichter van het trainingscentrum „Sex.Rf „en de lead http://www.remipac.org/services/ sex coucker ekaterina lyubimova.