Als je beschermd bent met hun hulp, is het belangrijkste ding dat ze duurzaam zijn. Het is echter ook belangrijk in welke voorwaarden ze zijn

gemaakt. In het proces van het maken van een condoom wordt vloeibare latex verwarmd tot de temperatuur wanneer het verhardt. En hoewel carcinogene stoffen worden onderscheiden – nitrosamines. Niet alle fabrikanten verwijderen ze uit hun latexproducten. En hoewel nu geen informatie is over gezondheidsrisico’s bij het gebruik van condooms, zou het leuk zijn om de invloed van deze stoffen in uw lichaam te verminderen. Het is duidelijk dat de fabrieksarbeiders in een nog originele cialis kopen grotere mate nitrosaminen onderhevig zijn en aangezien de productie voor het grootste deel in de derde wereldlanden ligt, over hun gezondheid is het echt duidelijk om voorzichtig te zijn. Deze informatie wordt echter niet aan u gegeven om te stoppen met het gebruik van condooms, alleen als er een keuze is – Koop „Groen”. Deze fabrikanten betalen genoeg werknemers, en gebruiken soms recycling.

2. Corrigeer condooms correct

Het kwetsen van afval in de vorm van „gom”, natuurlijk, veel minder dan van infectie (en hoeveel afval is geproduceerd door kinderen! Maar het gaat hier niet om). Als u op vervuiling ervaart, onthoud dan dat latexcondooms zijn gemaakt van natuurlijk biologisch afbreekbaar materiaal en kan in de gebruikelijke prullenbak worden gegooid. Vereisen het voor toiletpapier of servet en emissies. Maar nooit – nooit! – Gooi het toilet niet in. Verstopt.