De motieven doen zich voor in de geest van een persoon, worden katalysatoren van acties en leiden tot het resultaat. Hoe binnenlandse bevoegdheden te vinden, zodat dagelijkse activiteiten fruit brachten? De psychologen van Olga Samsonenkov en Natalia Vesmash vragen de manieren aan om te helpen energie te vinden om de moeilijkste taken op te lossen en in harmonie met hen te blijven.

Droomschaal

Een beoefenaarspsycholoog-consultant Olga Samsonenkova legt uit dat motivatie extern en intern is. De eerste groep bevat inkomsten, status, omstandigheden en aan de tweede – interne keuze en oorzaak van persoon om te handelen.

Om interne motivatie te krijgen, sta jezelf toe om grote plannen en droom van ongelooflijk te bouwen, maar welkom dingen. Beweging naar een wereldwijd doel helpt om er gemakkelijker te uitzien naar lokale storingen en dient als een bron van inspiratie. Voor deze:

 1. Beschrijf de gewenste toekomst op een vel papier. Kaart van verlangens.
 2. Plaats de visualisatie van de gewenste plaats.

Hoe jezelf en je leven ten goede te veranderen

Een levendige weergave van toekomstig succes motiveert perfect om te werken.

Evalueer Promotie op doelen

Geformuleerde doelpunten gemotiveerd wanneer ze:

 • specifiek;
 • meetbaar;
 • Realistisch.

Om de motivatie op weg naar hun prestatie te behouden, is het belangrijk om een ​​groot doel te breken voor kleinere en regelmatig opmerkt de prestatie van tussenliggende fasen, aanmoedigen u ervoor.

Als we bijvoorbeeld besloten om af te vallen, maakt u een echt plan voor een geleidelijke gewichtsvermindering en wacht niet op onmiddellijke resultaten. Verander geleidelijk en lof jezelf voor elke verloren kilogram.

Wees nieuwsgierig en leer van het nieuwe

Dorst naar de kennis van de omringende wereld zal nooit een persoon geven om de moeite te doen. Welke levensomstandigheden ook, niet stoppen met het uitbreiden van de horizonnen:

 • Communiceren met nieuwe mensen.
 • Leer, luister en lees het nieuwe ding over wat interessant is.
 • Zoek naar nieuwe hobby’s en probeer te doen wat ze nooit hebben gedaan.

Hoe wordt je gelukkig: 10 effectieve regels

Als u bijvoorbeeld een boek wilt schrijven, lees dan speciale literatuur, communiceer met andere auteurs, deelnemen aan gespecialiseerde congressen en vergaderingen. Het helpt niet alleen om nieuwe kennis te ontvangen, de vaardigheden te vernietigen en de vaardigheden te verbeteren, maar vind ook nieuwe bronnen van motivatie, opladen met energie en positief.

Maak motiverende ruimte

Motiverende ruimte: Freepick

Om de aandacht van de aandacht te houden voor zijn doeleinden en de motivatie niet verliezen, beveelt Olga Samsonenkova aan zichzelf te omringen met symbolen en objecten die eraan herinneren aan de doelen en dromen.

Op het werk, thuis, in de auto, in gadgets, portefeuillet gebruikt foto’s en afbeeldingen, kleine souvenirs en memorabilia, sleutelringen en andere accessoires.

Naast dingen, let op de mensen die je omringen. Het is veel gemakkelijker om goed te studeren in het gezelschap van uitstekende studenten, en op het werk is het gemakkelijker om naar succes te streven, te communiceren met professionals en gelijk aan hen.

Hoe een nieuw leven te starten en gelukkig worden

Geef bestelling en comfort

Reiniging rond helpt om schoon te blijven in gedachten. Man motiveert perfect gestructureerde werkplek. Bovendien bespaart het behoud van de bestelling energie om andere doeleinden te implementeren.

Praktische psycholoog Natalia Vadmash herinnert eraan dat het belangrijk is:

 • Kies het meest comfortabel en passend bij de behoeften van de kamer, of het nu werkt, studeert of sport;
 • zorgen voor alle benodigde materialen;
 • Maak bijvoorbeeld een motiverende atmosfeer met behulp van achtergrond lounge muziek of citrus-etherische oliën die de stemming en concentratie verhogen.

De plaats waarin u bent, heeft een aanzienlijke impact op de gemoedstoestand en op de mogelijkheid, dus let op zijn organisatie.

Observeer de balans tussen werk en recreatie

Te veel werk, als een langdurige rust, slecht beïnvloedt de motivatie. Voor hersenproductiviteit en activiteitsactiviteit is voldoende slaap nodig en het vermogen om te schakelen en te ontspannen en te ontspannen.

Hoe beter worden: effectieve manieren om jezelf te veranderen

Plan de zaak dus niet alleen om te besteden, maar ook om de vitale energie te vullen. Vergeet niet dat plezier (vergaderingen met vrienden, kijkend naar je favoriete films, boeken lezen) Motiveer kamagra jelly en laad energie.

Rationeel

Ons succes en motivatie is grotendeels afhankelijk van de vermogensmodus:

 1. Neem op tijd eten, vergeet het niet, zelfs tijdens perioden van sterke werklast.
 2. Kies seizoensgebonden producten, vetarme variëteiten van vlees en vis, lokale groenten en fruit.
 3. Raadpleeg uw arts over complexe vitamines die kunnen worden genomen in offseizoen.

Goed welzijn – de sleutel tot het feit dat er krachten zullen zijn en de wens om vooruit te gaan.

Optimisme houden

Optimisme en motivatie: Freepick

Een optimistische look, zelfs op mislukkingen zal niet toestaan ​​om uw handen te verlagen en niet op weg naar het doel te wonen. Ontwikkel een filosofische houding ten opzichte van verschillende obstakels:

Hoe de kracht van de Will te ontwikkelen: 8 eenvoudige en efficiënte manieren

 1. Zoek een positief in alles: kijk minstens drie positieve punten in elke negatieve gebeurtenis.
 2. Waardeer wat al is bereikt en heeft, – thuis, nauwe mensen, werk.
 3. Evalueer elke situatie in perspectief.

Spire niet tegelijkertijd een paar doelen

Soms mogen motivatie en middelen eenvoudigweg verschillende doelen tegelijkertijd. Beweeg in dergelijke gevallen achtereenvolgens:

 1. Bepaal het doel dat in dit stadium prioriteit is.
 2. Voltooi de beweging erop.
 3. Ontspan en ga verder met de volgende.

Geleidelijk kunt u meer en meer het bereik van uw mogelijkheden uitbreiden, maar u moet niet onmiddellijk voor alles nemen.

Vriendelijkheid

Volgens de psychotherapeut Sharon Martin, het moeilijkst om te sympathiseren met. We empathiseren met anderen, geven om hen, maar we tonen zelden een goede houding.

Hoe wordt een leider in het team

Wanneer we op de laatste plaats aan jezelf denken, vind dan de kracht en motiveer jezelf moeilijker. Geloof in jezelf en probeer vriendelijkheid te tonen voor een abstracte „toekomst voor jezelf”.

Sympathie en vriendelijkheid voor onszelf helpen om te begrijpen dat je het leven gezond en gelukkig maakt. Dit is de bron van

inspiratie en motivatie voor verdere prestaties.

Leer om naar doelen te gaan zonder kan stoppen en dat nodig is. Moorotiveren helpt elke dag het leven te verbeteren. Aanvankelijk zijn veranderingen niet zo significant, maar de constantheid en stabiliteit garanderen succes.