De Reddit-klant onder de Nick Blavefield vertelde over haar man, die op 40e leeftijd is verslaafd aan tiktok. In de post, die bijna 30 duizend likes verzamelde, klaagde ze dat de passie voor de echtgenoot een aandoening in hun relatie maakt: hij begon zijn vrouw minder aandacht te geven en stopte met het doen van zelfs kleine huizen.

„De echtgenoot is geobsedeerd door tiktok, hoewel hij nog steeds 40 jaar oud is

https://macweb.vn/thiet-ke-website

, niet 14. Hij neemt zijn telefoon mee in de badkamer en kan daar eindeloos zitten en gewoon de rollen scrollen, „schrijft de maker van de post. Echtgenoten hebben twee jonge kinderen, en hun moeder denkt dat de man met de hulp van een populaire dienst probeert te abstractie uit de moeilijkheden van het gezinsleven.

Tegelijkertijd gelooft Blavefield dat moeilijkheden – geen reden om contact met familie te verliezen. In heredia.idataweb.com/consulta-en-linea/ een van de avonden waarschuwde de vrouw haar echtgenoot dat het diner in 20 minuten klaar zou zijn, hoewel hij al naar de badkamer ging. Vanaf daar

kwam het slechts twee uur 10 minuten uit, na het bekijken van de rollen in Tiktok. Gedurende deze tijd slaagden er een vrouw en haar kinderen in om te dineren, uit de tafel te verwijderen en de vloer, gerechten te wassen en de wasmachine in te schakelen.

De man was beledigd dat hij hem niet noemde en het uitte, bang op zijn vrouw. Ze antwoordde dat het niet verplicht was om hem uit de badkamer te komen. Als gevolg hiervan weigerde hij zichzelf te verwarmen, het paar was in een ruzie.

Reddit-gebruikers in de opmerkingen besloten om de auteur te ondersteunen. Naar hun mening moet haar man leren om de tijd zelf te beheersen, terwijl zijn vrouw genoeg gevallen heeft. „Hij is absoluut niet 14 jaar oud? Omdat om een ​​schandaal te regelen, gezien het feit dat je hem na 20 minuten hebt gewaarschuwd over de bereidheid van het avondeten, – een daad van 14-jarige. En de 40-jarige zou zich verontschuldigen voor de drukke tijd en bedankt voor het diner, volledige kinderen en een schone keuken „, zegt PushkinMage-gebruikersvriendschappen.